Peddeltocht van +/- 12km

Op de langste zaterdag van dit jaar worden verschillende peddelmarathons gehouden onder de titel Gouda Peddelt.
Tijdens Gouda Peddelt krijgen de deelnemers een unieke route over de stadse grachten, sloten en de waterlichamen van het prachtige groenblauwe Groene Hart voorgeschoteld.

Gouda Peddelt is per kano/kayak als per SUP te doen. Je kan als je er zelf geen hebt of niet mee kan nemen bij de organisatie een inflatable SUP met peddel huren voor EUR 20,- inclusief deelname aan de toertocht.

De route is  +/-12 km

De start vindt plaats aan de Oosthaven in Gouda, hieruit peddelen we om het centrum heen richting de Karnemelksloot. Vandaar uit peddelen we via de Breevaart naar de Reeuwijkse plassen om daar een rondje om 2 eilanden te peddelen en dan keren wij terug naar de Oosthaven in het centrum van Gouda, daar zal de finish zijn.

(Opgeven kan onderaan deze pagina al)

Vol is vol. Bij 10 of meer deelnemers per categorie wordt het een klasse met prijzen.

Na ons evenement sluit Gouda deze langste zaterdag op het water af met een lang lint van verlichte vletten, pramen, schouwen en sloepen die rond 21u30 vanaf de Oosthaven richting de HollandscheIJssel of richting Reeuwijk-Bodegraven varen. Hiervoor worden de sluizen en bruggen speciaal in de avond bediend. Een fijne gedachte is dat er recreatieve zeilers op de Reeuwijkse Plassen tot de dag erna 13u00 doorvaren om de wacht te houden én voor ons te kijken hoe laat het werkelijk pikkedonker wordt. Ben je echt een diehard meld je dan aan om hier peddelend aan mee te doen, wellicht mag het…  🙂

 

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens