Op zaterdag 18 juni 2022 is er in het centrum van Gouda en rondom Gouda een SUP/KANO/KAJAK wedstrijd voor volwassenen als voor de jeugd(tot 15 jaar).

De SUP/KANO/KAJAK Wedstrijd voor de volwassenen is ca. 12km lang en brengt ze langs de grachten van Gouda en de Reeuwijkse plassen.
De SUP wedstrijd voor de jeugd is 1,5 km voor jeugd t/m 11 en 3,0 km lang voor jeugd tot 15 en gaat door de grachten van het centrum van Gouda.

Volwassen:
De start vindt plaats aan de Oosthaven, hieruit peddelen we met z’n allen om het centrum heen richting de Karnemelksloot. Vandaar uit peddelen we naar de Reeuwijkse plassen om daar een rondje te peddelen en dan keren wij terug naar de Oosthaven in het centrum van Gouda, daar zal de finish zijn.
De route bevat bruggen, ook lage / plat op je buik bruggen en zowel op de heen als terug weg moeten we 1x klunen.

Jeugd:
De start vindt plaats in de Oosthaven en ze peddelen richting de Potterspleinbrug, vandaar uit peddelen ze tot de Kattensingel.
Hier keren ze om en peddelen ze precies de zelfde route terug naar de Oosthaven en hier zullen ze finishen.
Jeugd tot 15 doet 2 ronden en jeugd t/m 11 doet 1 ronde.
Voor ouders en supporters is de hele race te volgen vanaf de kant (a.u.b. wel goed rekening houden met het verkeer, de wegen naast het parcours zijn smal en er rijden redelijk veel auto’s)

Als je dit leuk vindt en mee wilt doen, schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens